Pentru ca intregul eveniment este concentrat pe revitalizarea industriei textile cu accent pe zona de fashion, arhitectul Miruna Ardelean a explicat audientei numeroase cum se poate realiza decorarea locuintei cu ajutorul elementelor si accesoriilor din materiale textile.

Impreuna cu invitatul sau special, Cora Constantinoiu de la Experience Dreams, Miruna Ardelean ne-a dat o lectie despre cum poti sa iti transformi casa folosind proprietatile materialelor textile!

Casa se transforma

Orice amenajare trebuie sa respecte cateva elemente ce tin de compozitie arhitecturalafunctionalitate si asocierea culorilor si texturilor. Dar pentru ca spatiul ce urmeaza a fi amenajat sa devina Acasa, este necesar ca in decorarea unui interior sa se regaseasca si personalitatea celui care va locui in el. Cel mai usor, putem face acest lucru prin accesorii si elemente decorative cu dublu rol: estetic si functional. Vom crea astfel un ambient de lifestyle.

Mici schimbari, efecte majore

Accesoriile, atat in cazul tinutelor vestimentare, cat si in design interior, au rolul de a personaliza. In cazul unui interior ce urmeaza a fi amenajat, accesoriile sunt cele care spun povestea celui ce va locui, pana in cele mai mici detalii. Arh. Miruna Ardelean recomanda ca, din cand in cand, atunci cand ne plictisim de ele, sa le schimbam. Sunt usor de inlocuit, iar efectele pe care le pot avea asupra moodului spatiului de locuit sunt majore.

De asemenea, un aspect foarte important cand vine vorba de accesorii si elemente decorative este faptul ca acestea trebuie sa aiba si un rol functional, nu doar estetic. “Casa noastra trebuie sa fie micul nostru paradis, sa ne inconjuram de lucruri utile si potrivite pentru fiecare functiune in parte care sa ne defineasca cel mai bine personalitatea” ne transmite Miruna.

In incheiere, ti-am pregatit cateva imagini de la conferinta Home & Deco #Creativo. Credem ca o sa-ti placa!

 

Sursa articol: http://www.ateliereleilbah.ro/blog/conferintele-creativo-arh-miruna-ardelean-trainer-design-interior-cum-te-ajuta-textilele-sa-transformi-o-casa-acasa/