In cadrul atelierului Made to Measure, maestrul croitor Anghel Constantin ne-a demonstrat cu maiestrie etapele prin care trece orice costum barbatesc realizat la comanda. Se spune ca un croitor bun este precum vinul! Odata cu trecerea timpului acesta capata tot mai multa experienta, devenind din ce in ce mai valorors. Acelasi lucru se poate spune si despre Maestrul Anghel Constatin care a exemplificat totul cu o usurinta uluitoare. O bucata de material negru, un “metru”, o creta, cateva rigle si o foarfeca… doar atata i-a trebuit maestrului pentru a realiza tiparele pentru costum! Multi au privit, putin au inteles .. dar experienta? Una pe cinste. Este foarte rar sa vezi un maestru de asemenea calibru la lucru.

Experienta maistrului croitor Anghel Constantin a debutat in anul 1970 cand s-a inscris la cursurile scolii de croitorie din Targoviste. La scurt timp, a inceput sa realizeze intr-un atelier modest primele perechi de pantaloni barbatesti creati pe comanda pentru o clientela restransa.

Din 1979, desi cel mai tanar maistru croitor al Intreprinderii Mestesugaresti Sarguinta din Targoviste, Anghel Constantin coordoneaza pana in 1989 echipa de croitori ce realiza confectii textile si pielarie pentru barbati.

Incepand cu anii ’90, alaturi de familie si de o echipa restransa de croitori cu experienta, Anghel Constantin deschide propriul atelier de confectii pentru barbati. In scurt timp a reusit sa isi atraga o clientela consistenta care si in prezent comanda si recomanda altor clienti Atelierul de Croitorie Anghel Constantin.

Iata poze din timpul demonstratiei “Made to Measure”. Mai multe aici..