“Creativitatea este contagioasa, asa ca dati-o mai departe”, spunea Albert Einstein

Premiera la #Creativo no.5 | 14-15 Aprilie 2018. La aceasta editie in premiera in Romania vom lansa cartea “Totul despre croitorie” de la Burda Style, @ 2002, 2006 by Vertag Aenne Burda GmbH & Co.  Tradus in limba romana de DAIKI DESIGN SRL – Bucuresti, Romania. Publicat in 2018.


TOTUL DESPRE CROITORIE! O carte ce ofera incepatorilor cat si profesionistilor, instructiuni practice si valoroase, usor de urmat, care garanteaza obtinerea de rezultate impecabile si fac cusutul inca si mai distractiv!

Sfaturi profesionale pentru o croiala perfecta!

In peste 250 de pagini va explicam toate tehnicile de coasere, de Ia A Ia Z. La aceste explicatii am adaugat si imagini astfelincat sa intelegeti mult mai bine modul de lucru.

Pasionate de frumos? 

Daca sunteti pasionate de frumos, aveti imaginatie si indemanare si in plus, daca va aflati cautarea unui hobby sau a unei idei de afaceri senzationale, aici gasiti tot ce are legatura cu croitoria.

Comanda acum exemplarul tau! Stoc limitat ! Pret 74 lei + taxa de livrare!

Livrarea cartii se va face incepand cu data de 17 aprilie!

Nume si prenume (required)

Email (required)

Telefon (required)

Doresc sa comanda un exemplar din cartea Totul despre Croitorie la pretul de 74 lei + taxa de livrare, cu plata ramburs! Livrarea se va face incepand cu 16 aprilie 2018!

Mesajul tau