Creativo, editia cu numarul 6 a fost si despre spirit antreprenorial. Nu putini au fost participantii inscrisi la conferinta sustinuta de Radu Moldoveanu, trainer al cursului de Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene din cadrul Atelierele ILBAH, totodata managing partner al firmei de consultanta Smart Business Projects. El a vorbit despre programul Start-Up Nation, program ce reprezinta ideea de renastere a spiritului anterprenorial in Romania.Discutiile s-au axat foarte mult pe posibilitatea obtinerii de ajutoare nerambursabile de maximum 200.000 de lei, acordate firmelor noi.

Oameni dornici sa dezvolte afaceri de succes, prezenti la conferinta lui Radu Modoveanu

Au fost prezenti oameni dornici sa isi ia destinul in propriile maini si sa contureze povesti de business de succes. Au vrut sa invete de la un profesionist, care i-a indemnat sa indrazneasca si sa creada in forta lor pentru a reusi in afaceri.

Toti cei prezenti au aflat, de la Radu Moldoveanu, ca de la vis si idee, la fapta concreta, nu e decat un pas. Pas sustinut prin curaj, determinare, dorinta de a reusi, ambitie si multa rabdare, dat fiind faptul ca lumea business din Romania nu este una deloc usoara.

Un plan bun si coerent de afaceri iti poate garanta succesul

Start-Up Nation, prin vocea unui expert, a fost despre strategii de implementare a proiectelor, studierea atenta a mediului de afaceri din Romania, planuri bune de business si cum poti construi, pe termen lung, o afacere profitabila, pe o piata concurentiala, asa cum este piata din Romania.

Au fost prezentate idei si strategii pentru accesarea de finantari nerambursabile, s-au pus intrebari, s-au aflat raspunsuri, participantii fiind de acord, la finele conferintei, ca tot bagajul de cunostinte acumulat le va fi extrem de util in demararea unui business, ce le va aduce un nou mod de viata. Si-au facut propria viziune, ideile schitate pe hartie au prins contur, iar sfaturile primite au spus ca le vor aplica la modul cel mai responsabil. Fiindca au inteles un lucru: antreprenoriat, dincolo de dorinta si curaj, inseamna si foarte multa disciplina, responsabilitate si rigurozitate. Asta pentru ca planul tau de afaceri sa fie unul de succes pe termen lung.