Stilist, Fashion Editor, Speaker si Om de Onoare! 


Creativo, 14 Aprilie, ora 11:00 momentul in care faimosul stilist si fashion editor, Maurice Munteanu, a pasit in casa noastra, sustinand una dintre cele mai de succes Conferinte din cadrul #CREATIVO.

Maurice Munteanu este unul dintre stilistii de referinta din Romania. Este un om cu o inima de aur si un Fashion Icon al zilelor noastre. Probabil ca il stiti de la emisiunea la care este si jurat, “Bravo, ai stil!”, emisiune prin care a reusit sa ajunga la inimile noastre prin stilul sau unic si exemplul de cultura cu care ne inspira.

 


Sesiune de intrebari si raspunsuri.


Am decis ca pentru conferinta “Style it Up” sa apropiem participantii de invitatul nostru special printr-o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Cei prezenti au putut sa ii adreseze lui Maurice, intrebari in timp real acestea afisandu-se pe un ecran de proiectie! In acest fel, conferinta a devenit extrem de interactiva, temele dezbatute reprezentand un real interes. Placut surprins de intrebarile creative ale celor prezenti la conferinta, stilistul a decis sa premieze doua dintre cele mai interesante intrebari cu cate un tricou marca #Creativo. Tricourile oferite au fost brodate, chiar in cadrul evenimentului, cu portretul lui Maurice.  Aceasta broderie speciala a fost posibila cu ajutorul partenerilor nostri de la Cusut si Brodat!

Maurice ne-a raspuns la intrebari atat despre Moda,  cat si despre felul prin care STILUL ne face unici!  Astfel, am aflat ca meseria de Stilist nu este o una Glamourus asa cum ne-am imaginat cu totii. Este o meserie dificila ce necesita coordonare si disciplina, la fel ca in orice alt domeniu.

 


Pasiunea pentru moda


De unde pasiunea lui Maurice pentru moda? Stilistul a marturisit ca totul a inceput cu un film… adaptarea cinematografica “The Birds” a constituit o prima caramida la fundatia ideii de a lucra in domeniul modei. Chiar daca filmul reprezinta o interpretare bazata pe relatarile lui Daphne du Maurier, ii ramanem datori regizorului Alfred Hitchcock, pentru ca l-a inspirat pe Maurice sa apuce acest drum in Moda!


Despre Modestie si Stereotipuri


Felul in care ne imbracam ne defineste si ne face unici, este o idee importanta care a fost dezbatuta pe larg de catre artist. Acesta sustine ca o persoana puternica, increzatoare in propriile forte, poate sa depaseasca stereotipurile create de-a lungul timpului. Cu totii ar trebui sa avem incredere in propria noastra persoana si sa depasim aceste stereotipuri, pentru ca fiecare dintre noi este unic!

Un om ca si tine, o fire modesta, ai foarte mari sanse sa il intalnesti pe Maurice intr-un mijloc de transport in comun! Prefera sa faca parte din schimbare si sa nu polueze mai mult orasul cu un vehicul personal!


Multumim Maurice MUNTEANU pentru lectia de stil si de viata !