Daca ai o idee, cel mai bun mod de a vedea daca va functiona este sa o incerci.


Designer si antreprenor de succes, Razvan Valceanu, trainer al cursului de Antreprenoriat in cadrul Atelierele ILBAH, a coordonat una dintre cele mai interesante conferinte marca #Creativo.  Alaturi de tineri antreprenori, aflati la inceput de drum cu business-uri in industria fashion, Razvan Valceanu a vorbit participantilor despre educatia antreprenoriala, importanta investirii in propria persoana pentru dezvoltarea de competente in afaceri, volmul mare de munca ce sta in spatele punerii in practica a unei idei de business, despre pasiune, curaj, determinare si disciplina atunci cand vrei sa intri in aceasta lume pe cont propriu.

Ilona Andreoiu, Cristina Cenuse, Denise Pricopie si Alina Avram, toate femei intreprinzatoare, nascute cu o „slabiciune” pentru moda si care au reusit sa isi dezvolte propria afacere in domeniul fashion au fost speakeri in cadrul acestei conferinte. Una  interactiva si cu o multitudine de informatii utile pentru cei care au potential si vor sa si-l dezvolte in calitate de antreprenori.

Cele patru, de altfel absolvente ale cursului de Design Vestimentar din cadrul scolii Atelierele ILBAH, au raspuns provocarii lui Razvan Valceanu si au discutat, pret de doua ore, despre ce inseamna succes in afaceri. 

 


Succesul necesita executie. 


Razvan Valceanu este omul care a hotarant intr-un moment X al vietii sale ca e timpul sa o ia de la capat.  A renuntat la cariera cladita intr-o viata in IT si a dezvoltat cu ambitie si multa munca, evident coroborata cu talent si creativitate, un business de succes.

A creat un brand de camasi made to measure de business si se bate cu nume grele din industria modei, produsele sale plasandu-se intr-o zona accesibila din punct de vedere al costului. De ce a ales sa faca asta? Fiindca, spune Razvan, “am vrut sa imi completez un stil de viata, sa ma regasesc si sa ma defineasca ceea ce fac. In viata, in orice domeniu, trebuie sa te simti mereu ca esti  exact unde trebuie si cand trebuie. Daca nu se mai intamplaa sta, e clar ca trebuie sa faci urgent imbunatatiri”

 


Antreprenoriatul este pentru oameni puternici


Conferinta Victory Loves Preparation, practic, despre asta a fost. Despre dragul si pasiunea care trebuie sa te ghideze in viata, indiferent ce alegi sa faci, despre optimism si curaj, dramul de noroc de care, da, ai nevoie, despre alegeri in functie de ceea ce te defineste ca om.

Antreprenoriatul este pentru oameni puternici. Oameni care niciodata nu abandoneaza lupta, dispusi mereu sa o ia de la capat, oameni pentru care esecul constituie, de fapt, drumul spre succes si care in permanenta se concentreaza pe schimbarea sansei in favoarea lor.

Si mai e ceva. Ca sa reusesti ca antreprenor trebuie sa fii constient ca daca ai o idee, cel mai bun mod de a vedea daca va functiona este sa o incerci.


Ne revedem in Toamna!