INEDIT este cuvantul care se poate folosi atunci cand vorbim despre atelierul de STYLING sustinut de Ana Maria Cornea la #Creativo. Foarte multe doamne si domnisoare au raspuns afirmativ la intalnirea cu binecunoscutul designer si stilist. Si bine au facut pentru ca au avut ce invata! Reguli si conduite vestimentare, stiluri vestimentare, ce se poarta si cum trebuie sa te imbraci in functie de anumite evenimente au fost teme abordate in cadrul atelierului interactiv. Stiai ca felul cum arata garderoba poate reprezenta un vocabular stilistic care exprima personalitatea?

Am spus ca a fost un atelier INTERACTIV si INEDIT, pentru ca, dupa partea teoretica sustinuta de Ana Maria Cornea, participantii au avut ocazia sa se transforme in adevarati stilisti pentru cateva ore. Astfel, ei au putut sa creeze tinute pentru diferite ocazii, profitand de disponibilitatea fetelor de la ICAN MODEL MANAGEMENT. Asadar, modelele profesioniste de la ICAN au acceptat sa fie “imbracate” de stilistii amatori. De unde au ales hainele, accesoriile si incaltamintea pentru tinute? De la expozantii prezenti la Creativo …am scris despre ei intr-un articolul anterior, aici.

Felicitari tuturor pentru entuziasm si pentru tinutele create! Mai multe poze AICI.

La Atelierul de STIL, asa cum ne place sa il numim, s-au inscris oameni care iau moda in serios si o folosesc zilnic ca limbaj de exprimare.