Multumim pentru intregul suport, Banca Transilvania!


#Creativo no.5 a fost un eveniment dedicat pasionatilor de frumos. Un eveniment croit pe masura pasionatilor de moda. Un eveniment care a reunit in acelasi loc oameni autentici, cu personalitate, unici prin felul de a gandi si de a-si manifesta creativitatea si stilul. #Creativo no.5 a fost un eveniment sustinut de Banca Transilvania, alaturi de alti numerosi parteneri.

Si asta pentru ca Banca Transilvania sustine proiectele originale, proiectele menite sa apropie oamenii de…oameni si sa incurajeze dorinta de a crea si de a gandi frumos si liber. De a fi eficienti si dinamici in orice ar intreprinde.

Iar proiectul #Creativo asta s-a vrut. Un eveniment dedicat oamenilor curajosi , care nu duc lipsa de imaginatie si inventivitate atunci cand vine vorba despre stil. Pe parcursul celor doua zile de eveniment, s-au facut eforturi  pentru a construi ganduri coerente, planuri si idei frumoase in materie de fashion si antreprenoriat.

CREATIVO-eveniment-sustinut-de-Banca-Transilvania-1


La #Creativo no.5 s-a crezut in oameni!


Ca si la editiile precedente, Banca Transilvania s-a dovedit a fi un partener de nadejde. Iar pentru asta va multumim! Va multumim ca sustineti proiectele tip #Creativo si va multumim ca dati oportunitatea cat mai multor cursanti Atelierele ILBAH de a-si indeplini visele. Cum ? Creandu-le oportunitati si facilitati nenumarate de a nu face o corvoada si un stres din ce inseamna aspectul financiar, atunci cand vine vorba de specializarea intr-un anumit domeniu in cadrul scolii noastre.

Atelierele ILBAH a lansat , cu sprijinul acestui partener de nadejde, sistemul de plata prin Card Avantaj. Un beneficiu adus cursantilor nostri care au agreat ideea unui astfel de sistem de plata.  Unul cu rate fixe, fara dobanda si fara comisioane.

Cele 5% puncte star prin cardul Star BT sunt un alt avantaj de care se pot bucura toti cei ce apeleaza la serviciile acestei banci. O banca ce mizeaza , in primul rand pe seriozitate si promptitudine atunci cand vine vorba de clientii sai. O banca ce nu se rezuma doar la stricta relatie pe care o presupun serviciile bancare raportate la clienti, ci incurajeaza tot ce e nou si inedit si tot ce poate constitui o poveste frumoasa. Asa cum a fost, asa cum este, de fapt, #Creativo. Iar pentru asta ne bucuram sa avem alaturi, in calitate de partener, Banca Transilvania.

La cat mai multe proiecte frumoase impreuna si la cat mai multi cursanti fericiti de existenta BT!

CREATIVO-eveniment-sustinut-de-Banca-Transilvania-2


See You Soon!