Conferinte si Ateliere
#Creativo 2019
Editia a VII-a

START INSCRIERI! Iata mai jos lista completa a Conferintelor si Atelierelor gratuite de la #Creativo 2019! Accesul se face pe baza inscrierii prealabile. Inscrierile se fac nominal. Varsta minima: 18 ani. Grabeste-te! Locurile sunt limitate.

Cum te inscrii?

CLICK pe afisul Conferintei sau Atelierului care prezinta interes pentru tine. Vei ajunge pe pagina evenimentului, de unde poti afla mai multe detalii si te poti inregistra (Inscrierile la aceasta editie #Creativo se realizeaza prin platforma internationala de evenimente Eventbrite.com). Atentie! O persoana, se poate inscrie la un singur Atelier, dar poate alege mai multe Conferinte. Dupa inregistrare, vei primi pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile conferintei/atelierului la care te-ai inscris. Acest bilet trebuie sa il prezinti la intrarea #Creativo in format electronic sau printat. Alte informații? La inscrieri@club-creativo.ro sau +40729397806.

Locatia? #Creativo, editia a VII-a se desfasoara in perioada 2-3 Noiembrie la ARCUB, Str. Lipscani nr. 84 – 90, Bucuresti!

Conferinte
#Creativo 2019

Ateliere
#Creativo 2019

Seminarii
#Creativo 2019